2016-2017 Akademik Yılı Jean Monnet Burs Programı Duyurusu

Sayın İlgili;

Jean Monnet Burs Programının 2016-2017 akademik yılı duyurusu yayımlanmıştır. Program kapsamında 170 kişiye burs sağlanacak olup, başvurular 4 Nisan 2016 tarihinde sona erecektir.

Burstan kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşu çalışanları ve üniversitelerin akademik ve idari personeli ile lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri faydalanabilmektedir.

Başvurular hakkında ayrıntılı bilgiye Avrupa Birliği Bakanlığı (http://www.ab.gov.tr) ve Jean Monnet Burs Programının (www.jeanmonnet.org.tr) internet adreslerinden ulaşılabilir. Sorularınızı info@jeanmonnet.org.tr adresine gönderebilirsiniz.

Burs duyurusuna ilişkin bilgiyi iletişim ağınızdaki kişilerle de paylaşmanızı rica eder iyi çalışmalar dileriz,

Jean Monnet Burs Programı Ekibi
Jean Monnet Burs Programı / Jean Monnet Scholarship Programme