AIESEC Yurt dışı Fırsatları Başlıyor!

TED Üniversiteli!

Belki sınıf arkadaşına, belki sıra arkadaşına

Şimdiye kadar Ankara’da binlerce öğrenciye kendi özgüvenlerini geliştirebilecekleri,
Yabancı Dil becerilerini arttırabilecekleri bir çok Global Citizen fırsatı sunduk.

TED Üniversitesi’nden PDR öğrencisi Can,
Makedonya’da geçitiğimiz yaz yaşadığı Global Citizen Tecrübesi için;

“Daha evvel birisi dünyanın hiç bilmediğin bir köşesine günün birinde etkin dokunacak dese, inanmazdım. Ama şuan bir etki bıraktığımı düşünüyorum. Bunca farklılıklara rağmen gönüllülük uğruna gelmiş olmak; bizi tek noktada birleştiriyor ve aslında ne kadar da aynı olduğumuzu gösteriyordu.”

diye yazacak,
Ortaya koyduğu rap müzik performansıyla sadece bizim değil
Brezilya’da bile dikkat çeken Cem;

“Hayatım boyunca elde edemediğim deneyimi AIESEC sayesinde yaşadım.
Başka kültürler tanıdım. Cem olarak, var oluşum her anlamda gelişti ve hayatımın en güzel 6 haftasını geçirdim. Bana, panik adam Cem’e bu imkanı sağladığı için AIESEC teşekkürlerimi sunuyorum.”

diye bahsedeceğinden henüz haberi bile yoktu.

Şimdi sıra Sende!

Bu yaz senin de hayatını değiştirelim istiyoruz.
Tabi en büyük destekçimiz;
bizlerin her daim yanında olan okulun, üniversiten Türk Eğitim Derneği.

Özgeçmişine şimdiden koyabileceğin, Yabancı diline pratiklik kazandırabileceğin,
bir toplumaetki etki etmek nasıl oluyor anlayabileceğin Global Citizen Projelerine
Yaz dönemi kayıtları başladı!

www.aiesec.org.tr sitesine gir!
Kayıt ol, Profilini oluştur, Uygun olduğun tarihleri seç ve artık kontrol sende!

AIESEC Nedir?

Dünya’da 126 ülkede 2500’ü aşkın üniversitede yer alan AIESEC, topluma pozitif etki edebilmek için gençlerin kendi potansiyellerini keşfedecekleri ve geliştirecekleri uluslararası bir platformdur. Bu amaç doğrultusunda AIESEC, yıl içerisinde 350’den fazla konferans yürütür, üyelerine 20.000 yurtdışı tecrübesi sağlar ve 70.000’in üzerinde liderlik tecrübesi sunar.

1948 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren AIESEC politika dışı, kar amacı gütmeyen, yenilikçi, din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen ve tamamen gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yönetilen “Dünya’nın En Büyük Öğrenci ve Değişim Organizasyonudur” ve Dünya gençliğinin temsilcisi olarak UNESCO, UNICEF ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’ e gençlik danışmanlığı yapmaktadır.

2016 yılı itibari ile 62. Yılını kutlayan AIESEC Türkiye, 450’yi aşkın ülkenin önde gelen üniversitelerinde öğrenim hayatına devam eden aktif üye ile Global Değişim Programları çerçevesinde yılda 1200 öğrenci ve 350 firmaya hizmet sunmaktadır. Bakanlar Kurulu kararı ile, Türkiye İktisadi ve İdari Bilimler Talebeleri Staj Komitesi olarak tanınmıştır.