TEDÜ Kariyer Fuarı 2018!

Tarih:  -

Konum:  TEDÜ Prof.Dr. Rüştü Yüce Spor Salonu

TED ÜNİVERSİTESİ KARİYER FUARI, 7 MART'TA İŞ DÜNYASININ LİDERLERİNİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURUYOR!

TED Üniversitesi Kariyer Fuarı, öğrencileri Türkiye’nin önde gelen markalarıyla tanıştırarak iş hayatıyla ilgili bilgi edinmelerini hedefliyor. TED Üniversitesi öğrencileri ile diğer üniversitelerin öğrencileri, yeni mezunlar ve ilgilenen herkes, çalışmak istedikleri sektördeki firmalarla bu fuar sayesinde iletişime geçebilecek, merak ettikleri soruları sorup staj başvurusunda bulunabilecekler.

Ayrıca, farklı sektörlerden 33 firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek TEDÜ Kariyer Fuarı’nda çeşitli etkinlikler eş zamanlı olarak planlanıyor. Mezuniyet sonrasına hazırlık, iş ararken fark yaratma, kariyer planlamasında doğru adımlar, yurt dışında eğitim fırsatları ve çeşitli sektör ile firma tanıtımları gibi öğrencilerin merak ettiği konular hakkında kısa eğitimler ve firma sunumlarıyla özel seanslar gerçekleştirilecek.

Sektörün önde gelen markalarının yer alacağı TEDÜ Kariyer Fuarı’nda firmalarla tanışıp staj ve iş fırsatı yakalama şansını yaşamak için herkesi 7 Mart 2018 Çarşamba günü TEDÜ Kariyer Fuarı’na bekliyoruz.

Yer: TEDÜ Rüştü Yüce Spor Salonu
Saat: 09.00 - 18.00

İletişim: TED Üniversitesi Kariyer Merkezi
Tel: 0 (312) 585 01 52
E-mail: kariyer@tedu.edu.tr
Web: career.tedu.edu.tr

TEDÜ Kariyer Fuarı Konuşmacı ve Konu Başlıkları:

• 10.00     Meltem Ferendeci Özgödek : Hazır Mısınız?
  • 11.00     Yenibiris.com : İş Ararken Fark Yarat - Özlem Şen
  • 12.00     Denizbank : Gelecek Deniz'de Güzel! - Müjde Ceylan, İnsan Kaynakları İşe Alım Yöneticisi
  • 13.00     Kasktaş A.Ş. : Güncel İksa ve Derin Temel Uygulama Örnekleri - Alp Gökalp, Genel Müdür Yardımcısı
  • 14.00     Prota A.Ş. : BIM Yapı Sektörünün Digital Geleceği - Saniye Öktem, BIM Koordinatörü
  • 15.00     QNB Finansbank : Doğru Soru, Doğru Kariyer - Muzaffer Hacıoğlu, İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Müdürü
  • 16.00     UED.org : Uluslararası Eğitim Danışmanları Derneği ve Yurt Dışında Eğitim Fırsatları - Sernur Sancay
  • 17.00     Gençler Geziyor : Yurt dışı deneyimi kariyerinizi nasıl etkiliyor? - Osman Muzaffer Afyon, Ömer Faruk

Yer: TEDÜ Çok Amaçlı Salon

TEDÜ Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Bir Araya Gelecek Markalar:

• ASELSAN
  • ATLI ENERJİ
  • BIG DANIŞMANLIK
  • BAYINDIR HASTANESİ
  • BEST WESTERN HOTEL 2000
  • DENİZBANK
  • DORÇE PREFABRİK YAPI VE İNŞAAT
  • DOTEK
  • EĞİTİMAL
  • ERG İNŞAAT
  • ERNST & YOUNG
  • ESMERALDA TUR
  • GAMA
  • GENÇLER GEZİYOR
  • KASKTAŞ A.Ş
  • MAĞDENLİ NAKLİYAT
  • MİGROS TİCARET
  • NURUS A.Ş.
  • Pİ MAKİNA
  • PROTA MÜHENDİSLİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZ. A.Ş.
  • QNB FİNANSBANK
  • REHBER BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM A.Ş.
  • ROKETSAN
  • RÖNESANS
  • SEBİT
  • TAN OTO MOTORLU ARAÇLAR TAŞIMACILIK VE İNŞAAT TİC. LTD. ŞTİ.
  • TAV İŞLETME HİZMETLERİ
  • TEDÜ MEZUNLAR DERNEĞİ