Ana içeriğe atla

Türkiye’nin Kariyer Öncüleri ile Sohbetler - Ahmet Aksu

 

TÜRKİYE'NİN KARİYER ÖNCÜLERİ İLE SOHBETLER - AHMET AKSU

TED Ankara Koleji ve TED Üniversitesi öğrencilerinin daha çok bilgiyle profesyonel iş yaşamlarına atılmaları için her türlü altyapı ve planlamalarımızı hayata geçiriyoruz.

Bu çerçevede; iş, kültür, sanat ve bürokrasi dünyasının gurur kaynağı liderleri ile öğrencilerimizi buluşturacak “Türkiye’nin Kariyer Öncüleri ile Sohbetler” isimli projemizi başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.

Kendi alanlarında birer Kariyer Öncüsü olan liderlerin kişisel ve mesleki tecrübelerini interaktif bir sohbet ortamında öğrencilerimize aktarabilmeleri amacıyla gerçekleşen kariyer sohbetimizin ilk konuğu ise Özelleştirme İdaresi Başkanı Sn. Ahmet Aksu oldu.

Sn. Ahmet Aksu, öğrencilere iktisat biliminin önemini ve Türkiye'deki gelişimini, uluslararası boyuttaki fırsatları aktardıktan sonra, üniversite tercihlerinde bu alana yönelmek isteyen gençlere kendi tecrübelerinden yola çıkarak verdiği örneklemelerle tavsiyelerde bulundu. Özelleştirme İdaresi'nin kısa bir tarihini, yıllar içinde gelişimini ve neler yaptığını da anlatan  Aksu, sohbet sırasında öğrencilerden gelen sorulara da cevap verdi.