Ana içeriğe atla

İstanbul Business Weekend Trip

Istanbul Business Weekend Trip Nedir?

2-3-4 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek olan üç bölümlük bir etkinlikler dizisidir. Program kapsamında,

2 Nisan Cumartesi günü 3. Boğaz Köprüsü şantiyesi, ana yüklenici şirket olan IC Holding’in CEO’su Semih Ergür ile gezilecek, köprünün yapımında finansman, mühendislik ve denetleme-danışmanlık süreçlerine dair sunum, sohbet ve bilgilendirmeler yapılacaktır. Köprü şantiyesinde yapılacak gezinin ardından, otobüsle Şişli/Bomonti’de bulunan IC Hilton Otel’e geçilecektir. Yapılacak her etkinlik için buluşma ve hareket noktası bu otel olacaktır. Programın ikinci gününde (3 Nisan Pazar), akşam saat 19:00’da Hilton Otel’de davetli konuşmacılarla üç oturum halinde “Kurumsal Finans” başlıklı sohbet etkinlikleri yapılacaktır. Monolog halinde gerçekleşen geleneksel seminer formatlarından ziyade, etkinlik konuşmacıyla dinleyiciler arasında aktif bir çoklu sohbet şeklinde gerçekleşecektir. Sohbetlerin konuları, konuşmacıların iş hayatlarında karşılaştıkları eğlenceli/öğretici anılar, popüler olaylar, finans alanındaki trendler gibi farklı akıcı içeriklere sahip olacak olup her konuşmacının konuları ileriki günlerde açıklanacaktır. Oturumlar arasındaki çay aralarında, dinleyiciler konuşmacılarla bire bir görüşme imkanı bulup konuşmak istedikleri konuları da konuşabilecektir. 3 oturum sonrası yapılacak kapanış konuşmasının ardından, katılımcılar katılım sertifikalarını alacaklar.

Etkinliğin son günü olan Pazartesi ise, 13:00’da buluşma noktası olan Hilton Otel’den Borsa İstanbul’a hareket edilecektir. Borsa İstanbul’daki gezinin içeriği borsaya dair sunum, işlem salonu gezisi ve Borsa İstanbul’da öğrencilere sunulan eğitimler hakkında bilgilendirme şeklinde olacaktır. Borsa gezisinin tamamlanmasından sonra, Ankara’ya doğru geri dönüş yoluna çıkılacaktır.

Etkinliğin size katacağı nedir?

Mimarlık, Mühendislik, Hukuk, Ekonomi, İşletme, Uluslararası İlişkiler gibi farklı disiplinlerdeki herkesi bir araya getirmeyi hedefleyen Istanbul Business Weekend Trip’e katılarak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü inşaatının son dönemlerinde gezerek oradaki operasyonu bizzat deneyimleyip, milyar dolarlık projenin finans, mühendislik, denetleme ve hukuki süreçlerine dair detaylı bilgileri üst düzey profesyonellerden öğrenebilir, iş dünyasındaki bu seviyeleri eşsiz bir tecrübeyle deneyimleme şansı bulabilirsiniz. Sohbet etkinliklerinde ilginiz olup bilginiz olmayan konulara dair detaylı fikir edinebilir, sektörlerde olup bitenleri keyifli sohbetlerle öğrenerek ileride bulunmak isteyeceğiniz sektör, departman ve konum hakkında fikirlerinizi geliştirebilirsiniz. Borsa İstanbul’un dinamiklerini ve yürütülen operasyonları brokerlerle konuşarak öğrenebilir, eğitim imkanları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, etkinlik boyunca farklı disiplinlerden executiveler ile birebir sohbetlerde bulunup, kendi çalışma ve ilgi alanlarınız hakkında fikir alışverişinde bulunma şansınız olacak.

Etkinlik Linki:

https://www.facebook.com/events/1661839750749332/

Tur programı:

2 Nisan Cumartesi

02:00 Ankara’dan Yola çıkış

09:00 Torch Restoran’da kahvaltı (Tarabya)

11:00 3. Boğaz Köprüsü Gezisi (IC Holding CEO’su Semih Ergür ile beraber) Köprüyle ilgili sunumlar Şantiye Gezisi

15:00 IC Hilton Bomonti Otel’e geçiş

3 Nisan Pazar - IC Hilton Bomonti Otel

18:30 Kurumsal Finans Sohbetleri - Açılış

19:00 - 19:45 1. Oturum

20:00 - 20:45 2. Oturum

21:00 - 21:45 3. Oturum

22:00 Kapanış Konuşması

4 Nisan Pazartesi

13:00 Ic Hilton Bomonti Otel’den Hareket

14:30 Borsa İstanbul Gezisi

17:00 Ankara’ya dönüş

Detaylı Bilgi ve Sorularınız için: 0532 132 4300