Ana içeriğe atla

Türkiye’nin Kariyer Öncüleri ile Sohbetler – Levent Erkan

 

TÜRKİYE'NİN KARİYER ÖNCÜLERİ İLE SOHBETLER - LEVENT ERKAN

Kariyer Öncüleri ile sohbetlerimizde Mart ayının ilk konuğu, Microsoft Türkiye Kamudan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Levent Erkan oldu. İngilizce Dil Okulu öğrencilerimize yaptığı sunumuna, Ata Demirer’in taklidi ve Fatih Terim’in İngilizce konuşmalarını seyrettirerek esprili bir giriş yaptı.

11 yaşında 9 ay için İngiltere’ye İngilizce öğrenmeye gittiğini, yaşının küçük olmasına rağmen İngilizce konuşmada çok rahatladığını, üniversite mezuniyeti sonrası Amerika’da İngilizcesi ile nasıl kendini yüksek lisansa kabul ettirdiğini, staj ve sonrası iş buluşunu, Türkiye’ye dönüşünü anlatırken hayatında ve özellikle iş yaşamında İngilizcenin önemi konusunda düşündürmek istediğini belirtti.

Sn. Erkan’ın sunumuna Microsoft Kamu Sektörü Satış Müdürü Sayın Coşkun Dolanbay da katıldı ve konu interaktif bir sohbete dönüştü. Kendisini fütürist olarak tanıtan Sn. Dolanbay, gelecek için dil bilgisinin değil, asıl iletişim kuruyor olmanın şart olduğunu vurguladı. Diploma için üniversitelerde olduğumuzu ve İngilizce'nin çok değerli bir araç olduğunu belirterek keyifli sohbetlerine son verdiler.