YGA Global Impact University programı kayıtları açıldı!

Dünyadaki sorunların farkında olan ve bu sorunların çözüm sürecinde rol almak isteyen üniversite öğrencilerinin birlikte proje geliştirirken kendilerini ve ekiplerini geliştirdikleri bu programa katılmaya hazır mısın?

Bir yıllık programda YGA Gönüllüleri:

• Sosyal Etki Platformu'na katılarak YGA Yetkinliklerini geliştirir.
  • Pazarlama, satış, kodlama, program geliştirme, eğitim tasarımı, veri bilimi gibi alanlarda kendilerini geliştirir & öğrendiklerini sahada uygular.
  • Türkiye'nin dört bir yanındaki köy okullarında öğrencilere bilimi sevdirmek için bilim seansları yapar.
  • Dünya çapındaki bilim insanları, girişimciler ve iş insanlarından oluşan YGA Hayal Ortaklarının ilham veren deneyimlerinden beslenir.
  • TwinWeWALK, Piri ve TYT gibi dünya çapında ödüller almış teknoloji girişimlerini kuran YGA Mezunları ile birlikte çalışır ve sosyal inovasyonları hayata geçirir.

Hemen linke tıklayarak yalnızca birkaç dakika içinde kaydını tamamlayabilirsin!

Unutma, bu yıl programın ilk aşaması kayıt olan herkese açık ve tamamen ücretsiz.