AIESEC Yurt Dışı Fırsatları

Tarih:

Dünya'nın 128 ülkesinde faaliyet gösteren AIESEC; topluma pozitif etki edebilmek için, gençlerin kendi potansiyellerini keşfedecekleri ve geliştirecekleri uluslararası bir platformdur. Türkiye'de 1954 yılından bugüne kadar faaliyet gösteren AIESEC, Birleşmiş Milletler'le işbirliği içerisinde dünyanın en büyük gönüllü öğrenci organizasyonudur.

Gelişimimizi sağlamak için seçtiğimiz yaklaşım; pro-aktif olma, kişisel farkındalığı artırma ve bireysel vizyon gelişimidir. Bu amaçla, AIESEC her yıl 450'den fazla konferans yürütür, yılda 25.000 üniversite öğrencisine yurt dışında "Uluslararası Staj Tecrübesi" sağlar ve 70.000'in üzerinde liderlik tecrübesi sunar.

Bu amaçla da hitap ettiğiniz öğrenciler ve 18-30 yaş arası üniversite mezunlarının AIESEC Yurtdışı Staj Fırsatlarından yaralanmaları için öğrencilere staj programlarının yönlendirme ve bilgilendirme semineri fayda sağlayacaktır.