Ana içeriğe atla

Kariyer Planlama için Etkili LinkedIN Kullanımı

Tarih: 

 

Etkili Linkedin Kullanımı, kariyerine yön vermek isteyenlerin mutlaka alması gereken bir eğitim. İş dünyasının sosyal medyası olarak tanımlanan Linkedin, sosyal medya olmanın da ötesinde kariyer hedeflerinize ulaşmanın olanaklarını sunabiliyor. Tek bir şartla: Linkedin’i doğru ve etkili kullanmak!

Eğitim İçeriği

  1. Linkedin nedir?
  2. Ne işe yarar?
  3. Kariyer planlamada Linkedin’in önemi
  4. Linkedin profili nasıl oluşturulur?
  5. Linkedin’de yapılan hatalar
  6. Linkedin’de Network oluşturmak
  7. Etkili Linkedin Kullanımı

 

Neler Öğreneceksiniz?

  • Linkedin Kullanmayı
  • Linkedin Üzerinden Network Yaratmayı
  • Yapılmaması gereken hataları
  • Kariyer Planlamada Linkedin Etkisini

 

Eğitmen Salih Ersoy Hakkında

Çukurova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve ÇOMÜ Ortadoğu Araştırmaları Yüksek Lisans mezunudur. 2013 yılından itibaren Türkiye İş Kurumu'nda İş ve Meslek Danışmanı olarak görev yapmaktadır. 2016 yılına kadar işgücü piyasasında iş arayan ve işveren ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermiştir. 2016'dan sonra İş Kulübü Lideri olarak Kendini tanıma, CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Beden Dili, Etkili LinkedIn Kullanımı gibi başlıklarla eğitmenlik yolculuğuna devam etmektedir. Engelli, hükümlü, eski hükümlü, madde bağımlıları, göçmenler, kimsesiz çocuklar, şiddet mağduru kadınlar gibi toplumun tüm dezavantajlı kesimlerinin istihdam süreçlerine dair eğitmenlik ve kariyer danışmanlığı görevini üstlenmiş, yüzlerce grup ve binlerce kişiye eğitimler vermiştir. 

2017 yılında  iskulubu.com ile gençlerin istihdam sürecine destek olacak faaliyetler yürüten İş Kulübü Derneği’nin kurucusudur. Ücretsiz eğitimler, staj ve burs programları, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri eğitim ve etkinlikleri gibi farklı başlıklarda faaliyet yürüten 60 kişilik gönüllü İş Kulübü takımlarının koordinatörlüğünü yürütmektedir.