Kariyer.net Kariyer Günleri

Tarih:  -

Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olacak “ Kariyer Günleri” 8-9 Aralık’ta gerçekleşecek.

Öğrenci ve yeni mezunların “Online" olarak dilediği yerden katılabileceği tamamen ücretsiz bu etkinlikte;

• 50 den fazla şirketin yetkilileri ile birebir tanışabilir,
  • Tüm sorularına cevap alabilir,
  • Onlarca firmadan iş/staj fırsatları yakalayabilir,
  • Seminerlere ve canlı yayınlara katılabilirler!

Bu fuar 2020’nin en büyük ve son kariyer fuarı olacak! 50’den fazla büyük firmanın iş ve staj fırsatlarını yakalamak için öğrenci ve yeni mezunların katılması kariyer basamaklarındaki ilk adım için oldukça önemli olacak.

“Kariyer Günleri” etkinliğimize katılmayı planlayan öğrencilerin ücretsiz kayıt olabilmeleri için sayfamızdaki basit formu doldurmaları yeterli olacaktır. Aşağıda linkini paylaştığımız formun duyurusunu farklı kanallar aracılığıyla duyurmanızı rica ederiz. Duyurularınıza ekleyebilmeniz için duyuru görsellerini ekte sizinle paylaşıyorum.

Link:https://bit.ly/3mx4YmO