TEDÜ Kariyer Fuarı 2017

Tarih:  -

BU FUARDA “KARİYER” VAR: "TEDÜ KARİYER FUARI 2017"

TED Üniversitesinin ilk Kariyer Fuarı 7 Mart’ta kapılarını açıyor!

TED Üniversitesi Kariyer Fuarı, TEDÜ öğrencilerini Türkiye’nin önde gelen markalarıyla tanıştırıp iş hayatıyla ilgili bilgi edinmelerini hedefliyor. Öğrenciler, çalışmak istedikleri sektördeki firmalar ile bu fuar sayesinde iletişime geçebilecek, merak ettikleri soruları sorup staj başvurusunda bulunabilecekler.

Ayrıca, TEDÜ Kariyer Fuarı’nda çeşitli etkinlikler eş zamanlı olarak planlanıyor. Özgeçmiş hazırlama, sözlü dövüş sanatı, çalışma hayatına bir adım kala ve firma tanıtımları gibi öğrencilerin merak ettiği konular hakkında kısa eğitimler ve bazı firmaların sunumlarıyla özel seanslar gerçekleştirilecek.

Sektörün önde gelen markalarının yer alacağı TEDÜ Kariyer Fuarı’nda firmalarla tanışıp TEDÜ’lü olmanın ayrıcalığını yaşamak için herkesi 7 Mart 2017 Salı günü TEDÜ Kariyer Fuarı’na bekliyoruz.

İletişim: Pelin Kalkanoğlu, TED Üniversitesi Kariyer Merkezi Yöneticisi
Tel: 0 (312) 585 01 73