Olgunluk Envanteri ve Mülakat Simülasyonu

Olgunluk Envanteri

Kişilerin İç Yapılarını Ölçen Güçlü Bir Araç niteliğindedir. Kişinin kim olduğunu değil, ne yapabileceği ve ne yapacağına ilişkin potansiyelini tahmin eder, olgunluk göstergelerinin ne olduğunu ölçer. Kişinin daha fazla ön plana çıkarmaları gereken yetenekleri ile kabul edip adreslemeye ihtiyacı olan kırmızı bayraklı özelliklerini ortaya çıkarır. Bu model kişinin zor durumlar karşısında sergileyebileceği davranış tiplerini ortaya çıkararak, farkındalık ve ön görülü davranış önerileri ile gelişimini sağlar.

BİG İnsan Kaynakları Yönetim & Danışmanlık A.Ş. Kurucusu Buket Gökduman ve Partner Şirketi Çağrı Hamurcu, 2019 mezunlarımız arasından seçtikleri 3 öğrencimize Mülakat Simülasyonu ve Olgunluk Envanteri uygulaması gerçekleştirdiler.

Seçilen Öğrencilerimiz;

• İlayda Baş (Asil)