Work And Travel Nedir? Work And Travel’ın Avantajları

“Ya başaramazsam?”, “Ya geri dönmek zorunda kalırsam?” düşünceleriyle üniversitede hayatını yaşayan her öğrencinin aklını karıştıran bir fırsat: Work and Travel. İngilizce konuşarak 4 aylık bir dönem boyunca çalışmak size İngilizcenizi ilerletebilme imkanı sunmanın yanında, kendi paranızı kazanma duygusunu ve hazzını da tattıracaktır. Gelin şimdi de Work and Travel’ın ne olduğundan ve avantajlarından bahsedelim.

“Work and Travel” programı, öğrencinin çalışarak Amerika’da dört ay geçirmesiyle program masraflarının üzerinde bir para kazanmasını sağlayan ve bu yönüyle de kendi kendini çıkaran bir programdır. Bunun yanı sıra “Work and Travel”, katılımcıya hayat boyu unutamayacağı tecrübeler ve anılar yaşama imkanı da sunmaktadır. Program sayesinde üniversite öğrencileri, ABD’de yaz aylarını çalışarak değerlendirir, İngilizcelerini geliştir ve para kazanırlar.

Avantajları:

• İngilizceyi artık sadece öğrenmiyor, yaşıyorsunuz! Aslında buna mecbursunuz diyebiliriz. İçinizde pratik yapmak için en ufak bir kuşkunuz varsa da bunu kendiliğinizden yendiğinizi göreceksiniz.
  • Farklı kültürleri tanımanız için size müthiş fırsatlar sunan bu programda, sizinle birlikte başka ülkelerden katılım sağlayan öğrencilerle olacaksınız. Yeni arkadaşlıklar kurarken kendinizi yalnız hissetmemeniz oldukça büyük bir avantaj.
  • Program masrafınızı çıkarmanın yanı sıra kendinize kalan bir miktar parayla ülkeye dönmek kulağa hoş geliyor değil mi? Programın sonunda hem para kazanmış hem de o hep hayalini kurduğunuz Amerika’yı en güzel yerleriyle keşfetme şansını yakaladınız!
  • Work and Travel’ın önemli artısı ise şehrinizden ve ailenizden ayrılmanızdan sonra attığınız bu büyük adımla kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeyi size öğretiyor oluşudur. Hayata karşı bakış açınızın nasıl değiştiğine ve kendinize güveninizin nasıl arttığına siz de inanamayacaksınız!

blog.youthall.com