Kariyer Seminerleri – Serdar BACAKSIZ

İnşaat Mühendisliğinin ülkemizdeki ve dünyadaki yeri ve önemini anlatarak konuşmasına başlayan LİMAK Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Sn. Serdar Bacaksız, İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun ve mezun olacak olan öğrencilerimize kariyer tavsiyelerinde bulundu.

İnşaat Mühendisleri için bir dil bilmenin kesinlikle yeterli olmayacağını vurgulayan Sn. Bacaksız, mezuniyet sonrası öne çıkabilmek için şehir şehir gezerek, kolay ya da zor demeden her projede yer almanın, İnşaat Mühendislerine tecrübe anlamında çok büyük katkı sağlayacağını vurgulardı.

Sözlerine İnşaat Mühendisliğinin gelecekteki yerinden bahsederek devam eden Sn. Bacaksız, özellikle kadın İnşaat Mühendislerinin oranını arttırmak amacıyla destekledikleri “Türkiye’nin Mühendis Kızları” projesinden bahsetti. Son olarak, öğrenciler için staj imkanlarını açıklayan Sn. Serdar Bacaksız, öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlayarak konuşmasına son verdi.